Tilaaminen;

Tuotteemme ovat tilattavissa verkkokaupastamme ostoskorin kautta.

Käyttöoikeus;

Toimitamme tuotteita yksityisille ja yritysasiakkaille. Käyttöoikeus siirtyy asiakkaalle siinä vaiheessa kun tilaus on täysin maksettu.

Alle 18-vuotias ei voitilata tuotteitamme ilman vanhempien suostumusta.

Saatavuus;

Varastotilanne näkyy kunkin tuotteen nimen ja numeron perässä.

Esim: Tilaa kpl  [V:2]

Mikäli jostain syystä tuote on loppu, vaikka ei olekkaan ollut mainintaa, toimitusaika on enintään 2 viikkoa. Jos jotain poikkeavaa tuotteen saatavuudessa ilmenee, otan yhteyttä puhelimitse tai s-postilla.

Hinnat;

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Uudet hinnat koskevat muutoksenjälkeisiä tilauksia. Katso myöskin, esim säkkitavaran osalta erikoistarjouksia.

Toimituskulut;

Toimituskulut perustuvat voimassaoleviin tariffeihin. Matkahuolto; vastaanottaja maksaa kulut, Posti; postikulut lisätään laskuun. Pakkauskuluja emme veloita.

Nouto;

Noutomahdollisuus on, Taskuahteentie 23, 31300 Tammela, 0400-314736.

Lasku;

Uudet asiakkaamme maksavat s-postiin tulevalla laskulla tilauksensa, tilaus toimitetaan sittenkun maksu näkyy tilillämme, ns. vanhat asiakkaat saavat laskun joko em tavalla tai lähetyksen mukana. Älä maksa tilausvahvistuksella vaan odota erillistä laskua.

Toimitusaika;

Tilaukset toimitetaan niiden näkyessä suoritettuina tilillämme, laskutusasiakkaiden tilaukset lähtevät tilauspäivämäärällä.

Halutessasi nopeuttaa toimitusta, maksun yhteydessä, kopioi kuitti ja lähetä s-postitse liitteenä; kallepohjola@gmail.com.

Palautusoikeus;

Noudatamme Kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Palautustapahtumassa asiakas maksaa aina palautuskulut, mkäli ei toisin sovita.

 

©2018 Callex; koiratarvikkeita, lintutarvikkeita, kissatarvikkeita - Putteri (MMD Networks Oy)